Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'lotte2'@'127.0.0.1' (using password: YES) in C:\domains\bridelight.nl\wwwroot\template.php on line 12

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in C:\domains\bridelight.nl\wwwroot\template.php on line 13
Bridelight - Bruidsfotografie en huwelijksreportages

Lees hier wat anderen te zeggen hebben! Feedback op mijn werk is altijd welkom, stuur daarvoor graag een mailtje.
 
" Lieve Lotte,
We genieten nog iedere dag van de prachtige foto's die jij hebt gemaakt en het fantastische album bekijken we met al onze familie en vrienden...Vanaf het eerste begin dat we elkaar ontmoeten was de sfeer goed: ontspannen, vrolijk, maar ook gericht op onze wensen en ideeën. Je hebt goed geluisterd naar wat wij wilden en duidelijk je plan gemaakt. De dag zelf vonden we het heel fijn om jouw als fotograaf om ons heen te hebben. Je was af en toe gezellig aanwezig, maar vaak hadden we niet eens door wat voor prachtige foto's je aan t maken was. Het album overtrof onze hoogste verwachtingen: wat een prachtige foto's, lay-out en stijl. Iedereen staat op de foto zoals hij of zij is... zo natuurlijk... Je beleeft de sfeer van de dag iedere keer opnieuw. Dank je wel voor je inzet en je prachtige werk: wij raden je bij iedereen aan!
"  
Marjolein en Wouter - 2013
"Dat Lotte het goed zou doen als onze bruiloftsfotograaf, daar hebben we geen moment aan getwijfeld. Op al haar foto's zie je emoties en mensen zoals ze zijn - precies wat we zochten én wat we kregen. Niet te stijf, lekker los en vrolijk. Het was mooi om te zien dat ze zelf ook genoot van de dag en het werk dat ze deed. Lotte houdt van mensen, dat zie je in haar foto's terug. Als we ooit nog eens een fotograaf nodig hebben, dan weten wij het wel! "  
Ottelien en Bas, 2013
"Lotte heeft foto's gemaakt op onze bruiloft en daar zijn we echt ontzettend tevreden over. De foto's waren precies wat we gehoopt hadden. Ze geven een goed beeld van de dag en iedereen staat erop zoals we hem of haar kennen. Erg mooi! Lotte heeft goed naar onze wensen geluisterd. En, niet onbelangrijk, op de dag zelf heeft ze met haar enthousiasme en interesse ook bij de aanwezige gasten een erg goede indruk achtergelaten. "  
Kim en Andrea - 2012
"Je denkt dat je alles voor de grote dag onder controle hebt, maar op het laatste moment toch stress. We hebben geen fotograaf!! Via via hoorden we van Lotte. Ik heb haar opgezocht op internet en meteen een afspraak gemaakt en er was meteen een klik! We hebben onze wensen doorgenomen en de locatie bekeken. Op de dag zelf hebben we Lotte bijna niet gezien en dat is belangrijk, de hele tijd een camera op je snuit, daar word je niet vrolijk van!! Ze pakt het professioneel aan. We zijn super blij met het resultaat en zouden Lotte zo weer nemen als we het over mochten doen. We wensen je veel succes met je carrière en wie weet tot ziens?! "  
Marieke en Guido, 2012
"Lotte is een fotograaf met een persoonlijk oog. Ze ziet mensen die ze niet kent, meteen hoe ze echt zijn en legt dat vast op een mooie en vaak creatieve manier. Zij is iemand waarvan je niet eens door hebt dat ze er is als fotograaf en iemand die makkelijk contact maakt met jou en je gasten. Voor ons was het een feest om Lotte als fotograaf te hebben, ze was lief en gezellig en leverde prachtige foto's op. Een aanrader dus! "  
Roland en Maryse, 2011

verborgentext verborgentext